Route 2. Let me EnterVeen You (Saskia / Duo dell Arte / Three Colours)

Duo Dell’Arte (klassiek concert)

Duo Dell’Arte is opgericht in 2015, het ensemble bestaat uit pianiste Dennitsa Dobreva en klarinettiste Jooske van Andel. Jooske is opgegroeid in Maurik en ontmoette Dennitsa tijdens haar conservatoriumopleiding in Groningen. Het duo was te beluisteren op Haren FM, waar zij voor het eerst live klassieke muziek op de radio lieten horen. Ook speelde Duo Dell’Arte 3 stukken in Amsterdam op Radio 4, Opium.

Het duo ontving al vele uitnodigingen voor concerten in Noord Nederland – Leeuwarden, Haren, Leek, Hoogezand en Groningen. Duo Dell’Arte werkte onlangs samen met een schrijfster en bracht woorden en muziek bij elkaar. Ook vinden de meiden het fijn om tijdens hun concerten zelf te vertellen over wat ze spelen, waar de stukken over gaan, over hun gevoel bij de stukken, ze zorgen er zo voor dat er veel interactie ontstaat met het publiek wat het wat persoonlijker maakt.

Volgens hen moet het publiek altijd een belangrijk onderdeel van elk concert zijn en proberen ze dat de mensen zich een deel van het concert voelen. Duo Dell’Arte vind het leuk om concerten te geven in verschillende soorten gelegenheden; huisconcerten, theaters, concertzalen, musea en buitenpodia.

Meer info: https://duodellartesite.wordpress.com/

due-dellarte